Sponsormogelijkheden - Hoogstraten VV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

Publiciteitsmogelijkheden op  Hoogstraten V.V.

Hoogstraten VV biedt diverse mogelijkheden om uw bedrijf bekendheid te geven, dit zowel aan de hele plaatselijke supporters als aan deze van de bezoekende clubs. Voor aanvang van de thuiswedstijden organiseren wij steeds een diner in onze socioclub, de ideale plaats om in een gezellige omgeving na te genieten en informeel te netwerken.

 

HOOFDSPONSORS

Als hoofdsponsor komt uw logo op de truitjes of broekjes van het 1ste en 2de elftal en op alle briefwisseling van HVV. Bij de uitgang van de kleedkamers en in de Socio-Businessclub voorzien we  borden met uw logo.

HVV00089.JPGHVV00096.JPG

PUBLICITEIT ROND HET TERREIN

 

PUBLICITEIT OP DE ACHTERWAND VAN DE TRIBUNE 

Deze publiciteit bevindt zich achter de laatste rij zitjes op de tribune en komt goed in beeld bij de TV-uitzendingen.  De publiciteitsruimte is ongeveer 2 meter hoog en 5 meter breed.

 

PUBLICITEIT OP DE PANELEN BOVEN DE STAANTRIBUNE 

De panelen boven de staantribune zijn 2 meter hoog en de publiciteitsbreedte bedraagt een veelvoud van 5 meter.

 

PUBLICITEIT OP DE KORTE ZIJDEN VAN HET VELD OF NAAST DE TRIBUNE 

Deze panelen hebben als afmetingen 1,25 mB x 2,50 mH of 1,25 mB x 3,75 mH.

De publiciteit kan een combinatie uitmaken van een aantal volledige of gedeeltelijke panelen. De hoogte kan 1,25 m, 2,50 m of 3,75 m bedragen. De breedte bedraagt min. 5,00 m bij een hoogte van 1,25 m of 2,50 m, of min. 3,75 m bij een hoogte van 3,75 m.


 PUBLICITEIT OP DE KANTINE/SOCIO, ACHTER HET DOEL 

Deze panelen zijn onderaan zijn ongeveer 1 meter hoog, deze tussen de verdiepen 1,20 meter. De publiciteitsbreedte bedraagt een veelvoud van 5 meter.

 

PUBLICITEIT OP DE BETONPANELEN ROND HET TERREIN  

De panelen zijn ongeveer 1 meter hoog en 5 meter breed.


 PUBLICITEIT OP ONS CLUBBLAD

Uw bedrijfsvermelding of bedrijfslogo staat in kleur op de achterzijde van de ploegopstelling welke gratis wordt verspreid bij iedere thuiswedstrijd. 

SPONSORING VAN EEN WEDSTRIJDBAL

U krijgt een vermelding in de Kempenklok, in Impuls en op het Clubblad + website. Uw naam wordt afgeroepen voor de wedstrijd en u hebt de mogelijkheid om de aftrap te geven van de wedstrijd waarop u met 2 personen wordt uitgenodigd.

 

SPONSORING VAN EEN JEUGDPLOEG

Uw naam of logo komt op de shirts van één van de jeugdploegen, die wekelijks een wedstrijd spelen in Hoogstraten of elders in de omgeving.

  

Publiciteitsmogelijkheden in de Socio

In de Socioclub hebben wij mobiele scheidingswanden met  dubbelzijdige “full-colour” bedrukking, ook in de drankenkaart kan publiciteit voorzien worden.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!