Pasta-Avond 2023 - Hoogstraten VV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Pasta-Avond 2023

Pasta-Avond 2023

 

Pasta_2023_definitief-page-001.jpgSamen met u kijken we weer uit naar een lekker gezellige culinaire avond voor alle leeftijden. Met de opbrengst hopen we onze gewaardeerde sportaccommodatie mee verder te financieren en te vernieuwen. Feestservice Vandersmissen verzorgt voor ons een warm en rijkelijk pastabuffet met spaghetti bolognaise, lasagne bolognaise, spirelli met prei, spekjes in roomsaus en vegi- penne met veel groenten in een tomatensausje. Daarnaast mag u verwachten: huisbereide broodjes, kruidenboter, alsook gemalen kaas. Aangepaste wijnen en dranken koopt u aan de bar. 

Wij verwelkomen u graag vanaf 19.00 u. tot 20.00 u. De buffetservice is doorlopend en aanschuiven mag u ook dit jaar tweemaal. De kostprijs voor een volwassene is 25 euro en 13 euro voor een kind tot en met 13 jaar. 

Online inschrijven is verplicht via onderstaande link. Schrijf het totaalbedrag over op de KBC-bankrekening van het HVV-Feestcomité IBAN BE42731054192154, BIC KREDBEBB voor 20 februari en vermeld duidelijk: Pasta-avond, naam, aantal volwassenen en kinderen en de voorkeur bij welke groep u graag zit (bv: U12). De bestelde eetbonnen liggen voor je klaar bij de inkom, hier kunnen ook drankbonnen aangekocht worden.

Als alle beschikbare ruimte volzet is, dan aanvaarden we geen nieuwe inschrijvingen meer. Daarom is het aangeraden om na inschrijving direct uw betaling te voltooien. 

Laten we samen een smakelijke en leuke avond beleven. 

Vriendelijke groeten van het Feestcomité en de beheerraad 

HVV clubdag 2022: inschrijven

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!