Afsluitevent jeugd - Hoogstraten VV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Afsluitevent jeugd

Afsluitevent jeugd

30 maart 2022 13:15


Afsluitevent jeugd

Beste HVV familie

Nu het eindelijk opnieuw kan en mag, nodigen het HVV Jeugdbestuur en de kersverse HVV Ouderraad u graag uit om samen het seizoen 2021 – 2022 feestelijk af te sluiten.

Op zaterdag 23 april 2022 (vanaf 16:00) heten wij u allen van harte welkom om gezellig iets te komen eten en drinken op ons terras. Spreek je teamgenoten, trainers of andere ouders aan, om in groep het voetbalseizoen op een leuke manier af te ronden!

Wat hebben wij voor u in petto?

- Frietfestijn.

- Een springkasteel voor onze kleinste spelertjes.

- Open kantine met Cava Bar en heerlijke “Erbizzeme van Hoogstraten”.

- Terras op het zuiden.

En als special guest: Martijn Debbaut, Pro Freestyle voetballer and Panna Player. Check zeker https://youtu.be/hYNmUGqifmY.

Martijn is Belgisch kampioen Panna, en zal op 23 april zijn spectaculairste feestyle tricks bij ons showen, maar zal eveneens onze HVV jeugd uitdagen voor een Panna-battle! Wie durft!?

Om organisatorische redenen vragen we om vooraf in te schrijven. Dat stelt ons in staat om een en ander nog voor te bereiden. Inschrijven kan, tot en met 19 april 2022, door 10 EUR/persoon te storten op BE16 7330 2782 4074. In de mededeling van de bankstorting noteert u:

1. Uw team (bv. GU11, U15IP, MU11 ….)

2. Voor- en familienaam speler

3. Aantal deelnemers

De inschrijving omvat frietjes en snacks, het springkasteel (voor de kleinste spelers), een Panna-battle (voor de HVV-spelers) én een ticket voor de wedstrijd van ons eerste elftal tegen directe titel-concurrent Lyra-Lierse op zondag 24 april (voor de ouders, spelers kunnen uiteraard altijd gratis de wedstrijden van het eerste elftal bijwonen).

Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten!

Tot dan!
HVV_jeugdseizoen_afsluitevent_2022_1.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!