Hoogstraten dames: start van het seizoen 2017 - Hoogstraten VV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hoogstraten dames: start van het seizoen 2017

Hoogstraten dames: start van het seizoen 2017

28 september 2017 23:00


De eerste maand van de competitie zit erop en we kunnen terugblikken op een geslaagde start van het seizoen voor onze damesploegen.

Onze jonge B-ploeg mocht op de eerste speeldag de kortste verplaatsing van het seizoen maken: naar de buren van Wortel. In een spannende wedstrijd zetten we een 1-0-achterstand om in 1-2-winst en zo waren de eerste drie punten snel een feit.


De week erop was het weer prijs. In een ware doelpuntenkermis tegen Brecht floot de scheidsrechter af bij een 7-5-eindstand. Tegen Oostmalle moesten we ruim het onderspit delven (6-1), van Gierle verloren we nipt (2-3). De laatste wedstrijd van de maand trokken we naar Loenhout om een puntje te halen: 2-2. Het scoren gaat alleszins vlotter dan vorig seizoen. Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken.

Onze B-ploeg nestelt zich comfortabel in het klassement op een gedeelde 6de plaats met 7 punten.

 

Onze A-ploeg keerde na één seizoen 2de provinciale terug op het hoogste provinciale niveau. Vorig seizoen scoorden we 155 goals in 24 wedstrijden en in 1ste provinciale gaan we verder op dit elan.

Op de eerste speeldag werd de concurrent voor de titel vorig jaar probleemloos puntenloos terug naar huis gestuurd. Tegen Hove was de eindstand 5-1.

De 2de en 3de speeldag waren mager. Van de onvoorspelbare ploeg van Mechelen werd er 4-1 verloren, thuis tegen de Antwerp Girls waren de cijfers onnodig overdreven: 2-6.

Ondertussen zijn onze A-dames terug in de winning mood. In Maria-ter-Heide werd de wedstrijd reeds beslist in de eerste helft. De 1-5-eindstand lag al vast bij de rust. De laatste wedstrijd van de maand kwam Lentezon op bezoek en ook zij werden puntenloos terug naar Beerse gestuurd. Ook nu stond de offensieve linie op scherp en werd er 5x gescoord. Lentezon kon 2 keer de netten vinden.

De weg naar doel zijn we dus nog niet kwijt en ook de defensie geraakt week na week beter op elkaar ingespeeld.

Na 5 speeldagen klokken onze A-dames af op een gedeelde 4de plaats in het klassement met 9 punten.

 Dat smaakt alleszins naar meer.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!